Субота, 2024-05-04

Опорний загальноосвітній навчальний заклад

Новоолександрівський навчально-виховний комплекс


" Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад"



Шановні відвідувачі сайту! Наш сайт змінює адресу:https://nvknovol.e-schools.info/

Меню сайту

Категорії розділу
оголошення [7]
новини із життя школи [155]

Наші фото
Альбом:[МИ НА ДЖУРІ 2017]
Дата: 2017-05-12 р.
Автор: admin

Альбом:["Лідерфест-2017"]
Дата: 2017-05-12 р.
Автор: admin

Альбом:[МИ НА ДЖУРІ 2017]
Дата: 2017-05-12 р.
Автор: admin

Альбом:[Шкільні свята]
Дата: 2013-09-27 р.
Автор: admin

Альбом:["Лідерфест-2017"]
Дата: 2017-05-12 р.
Автор: admin

Альбом:[День Вишиванки -2017]
Дата: 2017-05-18 р.
Автор: admin

Альбом:[МИ НА ДЖУРІ 2017]
Дата: 2017-05-12 р.
Автор: admin

Альбом:[Парад квітів біля школи]
Дата: 2012-02-05 р.
Автор: admin

Альбом:["Осінь-чарівниця"- 2015]
Дата: 2015-10-01 р.
Автор: admin

Альбом:["Осінь-чарівниця"- 2015]
Дата: 2015-10-01 р.
Автор: admin


Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 69

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Освітній портал "Педпреса"

Головна » 2017 » Червень » 1 » Перші кроки роботи опорного закладу
12:18 PM
Перші кроки роботи опорного закладу

Перші кроки роботи опорного закладу

   Минув рік, як Новоолександрівський НВК працює у статусі опорного загальноосвітнього навчального закладу. Немало довелося докласти зусиль ще влітку до початку навчального року, щоб узяти участь у конкурсі, оформити відповідну документацію та вибороти право стати опорним закладом. Та заклад нового типу розпочав свою роботу злагоджено і організовано.

    Створюючи подібні освітні заклади, держава започаткувала програму підтримки і допомоги в оновленні змісту і форми діяльності.

   Протягом навчального року школа поповнилась новими меблями та технічними засобами. Учні одержали нові столи та стільці. Новими меблями обладнаний кабінет хімії та фізики, сюди також надійшов комплект цифрових датчиків «Енштейн». У кабінетах фізики, біології, географії, історії, кабінеті 1 класу з’явилися інтерактивні дошки з мультимедійними проекторами. У школі запрацював ще один комп’ютерний клас, створена комп’ютерна мережа у читальному залі бібліотеки та комп’ютерами поповнилися ще сім навчальних кабінетів школи.

  Директор школи та вчителі щомісячно відвідували курси, майстер-класи, науково-практичні конференції, педагогічні виставки всеукраїнського та обласного рівнів з проблеми «Організаційно-педагогічні засади функціонування та розвитку опорних загальноосвітніх навчальних закладів».

  Педагогічний колектив активно впроваджує у навчальний процес новітні освітні технології, проводяться кейс-уроки, уроки-квести, учителі використовують у своїй роботі «EdEra Books» — соціальний проект інтерактивної освітньої літератури. Початкова ланка освоює роботу у рамках педагогічного експерименту "РОЗУМНИКИ" (Smart Kids).

    Результатом роботи в умовах Нової школи є успіхи учнів та вчителів на шкільному олімпі. Ми маємо шість переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів: історія - ІІІ місце, Щербатенко Анастасія, Корінь Едуард, учитель Дробот Н.Г.; правознавство - ІІІ місце, ЩербатенкоАнастасія, учитель Дробот Н.Г.; образотворче мистецтво - ІІ місце, ЩербатенкоАнастасія, ІІІ місце, Дідик Діана, учитель Дробот Н.Г.; зарубіжна література - ІІІ місце, Савицька Тетяна, учитель Савенко Г.В.; Басанець Сергій - переможець конкурсу учнівської молоді, присвяченого Шевченківським дням, ІІ місце, учитель Яременко Л.В.; два переможці ІІ (обласного) етапу конкурсу робіт учнів-членів МАН - Івахнюк Віктор, ІІ місце,учитель Руденко О.В., ЩербатенкоАнастасія, ІІІ місце, учитель Островська К.П. Учениця 10 класу Ревчук Ірина стала переможцем Всеукраїнського конкурсу «Мати героя», ІІ місце, одержала нагороду Всеукраїнського форуму українок «Яворина», учитель Куца О.В.

   Хочемо подякувати обласному, районному та місцевому керівництву за турботу та піклування про сільську школу. Адже на оновлення нашого закладу неодноразово виділялися кошти з обласного, районного, сільського бюджетів. Дякуючи їхнім коштам, наші діти добираються до школи новим комфортабельним автобусом, навчаються в сучасних кабінетах, мають доступ до мережі Інтернет, харчуються в оновленій їдальні, оснащеній новими меблями та електроплитами. Із сільського бюджету були надані кошти на заміну вікон, дверей, на утеплення фасаду школи, а також на внутрішній косметичний ремонт та оформлення коридорів школи.

    Нашу школу часто відвідує районне керівництво освітою. Велика вдячність за допомогу Бойку В.А., Олійнику С.М., методичній службі відділу освіти. Не залишає поза увагою і цікавиться справами опорного закладу голова районної адміністрації Мозговий В.М. та голова районної ради Івченко О.М. Не стоїть осторонь виконком, депутати сільської ради і її голова Козаченко О.В., Це свідчить про увагу до освіти, турботу про дітей, а головне – надію на те, що ОЗНЗ Новоолександрівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» дійсно відповідатиме Школі нового типу, а це покладає на весь педагогічний колектив велику відповідальність.

Категорія: новини із життя школи | Переглядів: 734 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія

Наш годинник

Прогноз погоди
У Новій Олександрівці


Пошук

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

         
 Copyright MyCorp © 2024